Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20 Mar 16:30
16:30 - 17:30

Location
Maagdenhuis

Categories


ReThink UvA organiseert aanstaande vrijdag 20 maart om 16.30 uur een UvA-brede manifestatie in het Maagdenhuis met de titel United Faculties Rally. De manifestatie brengt medewerkers uit alle faculteiten van de UvA samen en is de eerste in een reeks stappen voor een universiteitsbrede beweging voor hervorming van de UvA.

De recente ontwikkelingen aan de UvA laten zien dat de problemen zich niet beperken tot één faculteit. Studenten en medewerkers – docenten, onderzoekers en ondersteunend personeel – in alle faculteiten gaan met elkaar de discussie aan over de toekomst van de universiteit en nemen zelf het initiatief voor de hervorming van de UvA. Deze positieve energie is inmiddels ook overgeslagen naar de HvA, waar onlangs het platform ReThink HvA is opgericht.

Tijdens de United Faculties Rally zullen afgevaardigden van de faculteiten en afdelingen spreken over de problemen die medewerkers ondervinden in hun werk. Vervolgens zullen er oplossingen worden aangedragen en vervolgstappen worden bepaald.

Zoals eerder bericht vindt er eerder op de dag, om 14.00 uur, een gezamenlijke vergadering van ReThink UvA, De Nieuwe Universiteit en Humanities Rally plaats. Onderwerp van de vergadering isde uitnodiging van het College van Bestuur om in gesprek te gaan over het onlangs gepresenteerde tienpuntenplan van het CvB en vervolgstappen. De gezamenlijke vergadering vindt eveneens plaats in het Maagdenhuis.

Share