Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21 Jun 12:00
12:00 - 14:00

Location
Doelenzaal

Categories


Na een voorjaar vol gesprekken, debatten, conferenties en ontwerpsessies zal de commissie Democratisering en Decentralisering deze zomer haar adviezen uitbrengen, die in het najaar aan de universiteit ter stemming worden voorgelegd. Ter voorbereiding daarop vraagt de commissie nu uw aandacht voor een aantal vragen en activiteiten.

 

Bouw mee aan een democratischer en decentrale universiteit

Een centrale taak van de commissie is om alternatieve bestuursmodellen te ontwikkelen die moeten helpen beleidsproblemen van de UvA beter aan te pakken. Inmiddels hebben we een viertal mogelijke (concept)modellen opgesteld. Deze vindt u hier. Wij nodigen u uit deze modellen te bekijken, te bedenken welk model u het meest aanspreekt en ons te laten weten wat u ziet als voor- en nadelen van de verschillende alternatieven. Dat kan door deze enquête in te vullen. Uw input is ontzettend belangrijk in de opzet van  de voorstellen waarover wij in september zullen stemmen.

 

De commissie komt naar u toe

Volgende week presenteert de commissie haar voorlopige resultaten op verschillende UvA-locaties. Iedereen is welkom op elke locatie. Ga in gesprek met de commissie en deel al uw zorgen en ideeën!

Waar?

Maandag 20 juni:             12.00 – 14.00       Sciencepark, locatie binnenkort bekend op commissiedd.nl

Dinsdag 21 juni:                12.00 – 14.00      Universiteitsbibliotheek, Doelenzaal

Woensdag 22 juni:           11.00 – 13.00      ACTA, zaal OZ-02

Donderdag 23 juni:          13.00 – 15.00      AMC, Fonteijnzaal

Vrijdag 24 juni:                  12.00 – 14.00      Roeterseiland, centrale E-hal (bij Room for Discussion)

 

Rapportages en verantwoording

De commissie werkt hard aan het eindrapport, waarin bijvoorbeeld ook verbeteringen staan die in elk geval kunnen worden doorgezet, ook zonder de bestuursstructuur aan te passen. Daarnaast publiceren wij binnenkort nog enkele rapporten. Deze gaan over de inspraak van studenten en medewerkers in het verleden en nu en de gang van zaken in het samenwerkingsbeleid van de UvA. We vragen betrokkenen om de feitenverzameling aan te vullen met eigen kennis en ervaring.

 

Meer weten?

Alle informatie is ook te vinden op onze website: commissiedd.nl. Heeft u vragen of suggesties voor de commissie, of wilt u graag in gesprek? Dat kan altijd, door een email te sturen naar [email protected].

 

We hopen u volgende week te ontmoeten en/of op een andere manier uw reactie te horen. De commissie Democratisering en Decentralisering wenst iedereen een succesvol uiteinde van het academisch jaar en een fijne vakantie!

 

Namens de commissie,

 

Lisa Westerveld

(voorzitter)

 

Share