Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 10 Apr 11:15
11:15 - 13:00

Location
Bungehuis 004

Categories


Zaken die tot de huidige revolte hebben geleid  – zoals bestuurscultuur en zeggenschap, personeelsbeleid, rendementsdenken – zijn besproken op de bijeenkomst van het Facultair Beraad op vrijdag 13 maart. Wat er in die bijeenkomst door de aanwezigen werd aangedragen over de genoemde punten wordt door de Contactgroep FGw Facultair Beraad nader onderzocht en besproken, om te komen tot suggesties aan onze facultaire gemeenschap voor de (her)inrichting van besluitvorming en bestuur.

De Contactgroep heeft zich inmiddels verdeeld in werkgroepen per onderwerp. Hieronder vind je de indeling, plus de mailadressen van degenen die aanspreekpunt zijn voor de groep. Mocht je suggesties, opmerkingen, vragen hebben: mail!

De Contactgroep heeft de komende tijd wekelijks plenair overleg, om de voortgang en de bevindingen te bespreken. Jullie worden daarvan op de hoogte gehouden.

Voor het volgende Facultair Beraad, vrijdag 10 april 11.15-13.00 uur, Bungehuis 004, staat als eerste dossier “Bestuurscultuur” geagendeerd.

Met vriendelijke groet,

Ondernemingsraad FGw
voor de Contact groep

 

PC Hoofthuis | kamer 6.11
Spuistraat 134 | 1012 VB Amsterdam

Share